Wednesday, October 23, 2013

Dinner di Restoran Berputar 360 Menara Alor Setar Kedah





   

               hai semua... wah hari nie Ieyda eksited sangat nak hapdet blog... pasal hari nie Ieyda ada dinner dgn kwn-2 yang satu course dengan Ieyda iaitu course Agriculture... hamek kau bg nama course dalam english baq hang...haha... dalam b.melayu nya jurusan Sains Pertanian SM Teknik Alor Setar kat Menara Alor Setar... mula pukul 8.30p.m.

belas ihsan Mr Google

Yang paling bestnya Ieyda pakai baju warna hitam full n hijab warna purple... n you know what... orang yang Ieyda minat dekat dalam course tu pkai baju kemeja warna putih n ada warna purple jugak.... eksyen sangat..ekau tu cuma hijab ja yang purple..*at least aku pkai warna purple jugak kan...

Ieyda amek pic xbanyak pon sebab xbawak camera... guna yang phone punya tapi disebabkan yang android punya so xlawa....


layan la dulu pic nie....
layan
                                                                                                                                 


                               










seriusly rasa menyesal sangat xbawak camera...bukan selalu boleh p tempat-2 macam tu..ok la Ieyda dah penat nak taip...so Ieyda nak tidur sekarang...perasaan bahagia xhilang lagi nie...
Assalamualaikum

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak