Wednesday, October 23, 2013

Dinner di Restoran Berputar 360 Menara Alor Setar Kedah





   

               hai semua... wah hari nie Ieyda eksited sangat nak hapdet blog... pasal hari nie Ieyda ada dinner dgn kwn-2 yang satu course dengan Ieyda iaitu course Agriculture... hamek kau bg nama course dalam english baq hang...haha... dalam b.melayu nya jurusan Sains Pertanian SM Teknik Alor Setar kat Menara Alor Setar... mula pukul 8.30p.m.

belas ihsan Mr Google

Yang paling bestnya Ieyda pakai baju warna hitam full n hijab warna purple... n you know what... orang yang Ieyda minat dekat dalam course tu pkai baju kemeja warna putih n ada warna purple jugak.... eksyen sangat..ekau tu cuma hijab ja yang purple..*at least aku pkai warna purple jugak kan...

Ieyda amek pic xbanyak pon sebab xbawak camera... guna yang phone punya tapi disebabkan yang android punya so xlawa....


layan la dulu pic nie....
layan
                                                                                                                                 


                               










seriusly rasa menyesal sangat xbawak camera...bukan selalu boleh p tempat-2 macam tu..ok la Ieyda dah penat nak taip...so Ieyda nak tidur sekarang...perasaan bahagia xhilang lagi nie...
Assalamualaikum

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

Tuesday, October 15, 2013

Menghintung Hari





       Hai2.. semua...ewah Ieyda punya title mcm orang mengandung pulak... Ieyda menghintung hari sebab nak exam SPM la... and you know what.. sekarang Ieyda dah kna pakai broadband balek... bnie semua gara-2 kak Ieyda tak bayar bill streamyx la... hurm.. what ever...dalam masa menghintung hari nak exam nie sempat lagi Ieyda nak menggedik...   nak tau sebab apa??sebab Ieyda ada minat kat sorang mamat nie... satu form tp dia kelas lain.. sama course... entah la... semua pakat kata dia garang lah... mcm-2 tapi bila Ieyda tengok dia Ieyda dapat rasa yang semuatu ego ja... almaklum la.. Ieyda nie terlebih sense sikit... tapi kekadang sense yang terlebih nie tak leh guna jugak... haha.. apa-2 je la... Ieyda tak pernah sembang ngan dia walaupun dia tutor Ieyda dalam kelas fizik... macam tu pon ada... haha... nak buat macam mna Ieyda nie jenis yang segan dengan laki... sorang ja kawan laki yang Ieyda rapat... maybe budak nie agak open minded n nerd cikit kot..haha ikot suka hati ja kata kat orang...tapi ntah bila ngan budak laki nie Ieyda rasa macam sembang ngan kawan-2 pompuan ja..

          btw Ieyda dah mula rapat balek ngan bff Ieyda dari skolah rendah dulu... n Ieyda happy ja bila kluaq ngan dia... nama dia Syahirah... kaminie senang nak berkawan maybe sebab kami banyak persamaan kot... dia anak keempat(bongsu) Ieyda pon anak keempat... bongsu jugak... perangai dia yang gila-2 n Ieyda tak berapa nak gila...membuatkan persahabatan yang terjalin lebih perfect... maybe... Ieyda jarang nak  rasa happy bila duduk ngan bff Ieyda yg len but I always happy with her... ntah la... hope persahabatan kami kekal....

         ok back to the title... Ieyda ada masa dalam only 2 weeks ja.. for revision.. huh... agak penat la.. tapi nak buat mcm mana dulu tak rasa nak belajaq betoi-2... now dah kelam kabut... SPM OH SPM PLEASE BE NICE WITH ME AND MY BFF....
 
p/s: sebenarnya Ieyda nak cerita banyak tapi Ieyda tak reti la nak bercerita sambil menaip nie... Ieyda kena luahkan melalui perkataan...so smpaisini je la...

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak