Friday, March 22, 2013

Result SPM ASTECH


Holla.... actually bukan Ieyda punya result ok.. result Ieyda tahun depan... tak tahu lah Ieyda macam mana nak hadapi tahun depan.. walaupun tak sempat nak tengok riak muka senior-2 tahun lpas after they took their result tapi bila kengkawan cerita oh no.. first thing in my mind about my parents.. diaorang akan menangis gembira kah.. or diaorang hanya mampu tersenyum atau the worst thing diaorang akan menangis because anak yang menjadi harapan terakhir mereka tak dapat keputusn yang cemerlang... I'm really scare when I think about it... ok nak cita nie..

kat kolah Ieyda ada 5 Org dapat 10A yang laen 9A 8A and others... haha.. actually Ieyda lupa berapa orang yang dikategorikan sebagai cemerlang.. kat kolah Ieyda 8 hingga 10 A dah cemerlang.. tak silap Ieyda 20 orang lebih gak la dapat 8A ke atas... tapi paling tak sangka.. orang yang kami target dapat 10A dapat 9A.. dah tu subjek yang dia tak pernah dapat B pulak tu.. nak taw subjek apa?? English... masa trial dia sorang ja yang dapat 9A subjek yang tak dapat A Bahasa Melayu... mai SPM dapat 9A jugak.. tak pa la.. dah rezeki dia... 

---------------------------------------------------------------------------------

before nie kan Ieyda ada hapdet entry about my senior yang meninggal before amek result tu kan... Result beliau di kategorikan cemerlang.. he got 8A 2B..nie Ieyda sertakan slip keputusan yang Ieyda cilok kat FB cikgu Ieyda...



CEMERLANG BUKAN??

even Ieyda tak dak dalam dewan masa tu*sepatutnya ada tapi Ieyda teman mak Ieyda jumpa cikgu kat kelas(perjumpaan waris bersama guru tingkatan) * tapi kawan Ieyda cita satu dewan sedih bila keputusan beliau diumum kan... sad right.. it's ok because cemerlang di dunia hanya sementara.. tetapi cemerlang di akhirat selama-lamanya... Allah sangat sayangkan beliau...that's why Allah took him so early...

---------------------------------------------------------------------------------

ok setakat nie je kot yang Ieyda nak story mory kat korang... taa... Assalamualaikum ...







✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak