Saturday, December 15, 2012

Usaha Tangga Kejayaan

yeyy... akhirnya siap jugak blog Ieyda... dah tak taw lama mna dah Ieyda renovate kan blog nie... hahaha...
agak memenatkan tapi puas hati coz buat semua hasil usaha sendiri.. tapi ada jugak la refer kat blog-blog yg buat tuto.. tapi satu ja yang tak berapa puas hati.. iaitu....jengjengjeng... sidebar tak leh buat la.. customise sudah semua sudah still tak boleh..last-last semua Ieyda campak kat bawah...haha.. maen campak-campak ja kan... 
hahah.. nak tengok hasil nya?? haha.. apa la Ieyda nie kan.. dah korang dok baca hapdet Ieyda nie kompom-kompom la korang boleh tengokkan apa dah jadikan kat blog Ieyda nie... arhh.. ieyda xkira.. Ieyda nak tunjuk jugak... haha


ha... nie la jadinya.. tapi Ieyda tak berapa suka la dengan dashboard baru nie... tak besh.. 
haha.. Ieyda nak dabshboard lama... nmpak kemas...:(
oh..btw.. lupakan kejap pasal blog... now.. nak buka cita baru.. cita apa?? haha... kalau uols nak tawu Ieyda dlm proses amek lesen... now Ieyda dah dapat lesen L.. nak tengok tak lesen tuh?? nie dia...


cun tak?? haha.. mesti pelik kan muka Ieyda....
haha.. apa-apa je la... besok Ieyda nak amek test QTI agak takut sekarang.. hope korang doakan Ieyda lulus erk besok... oh lupa nk bagitaw Ieyda amek lesen apa.... 
hehe.. dah sah-sah umur Ieyda baru 16 mesti la amek lesen moto...tak kan amek lesen treler lak kan...
sebelum Ieyda g amek test komputer hari tu Ieyda teman kawan Ieyda g daftar lesen.. dia baru nak amek lesen da... bosan tunggu dia Ieyda sempat lagi snap-snap gambar sendiri haha... nie dia...








semua pi nie tulen ye... tak de yang edit kat muka ok.. dah la tak tahu nak taip apa lagi...

p/s: harinie tak taw napa upload pi banyak sangat.. haha jangan lpa singgah kat fb Ieyda 
cini-cini  Syahida Razak n follow my twitter ♕ Syahida Razak ♕











✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak