Sunday, December 23, 2012

Friends



Hai-3.. hurm hari nie sebenarnya Ieyda tak berapa ada story hari nih.. hurm.. cuma bila Ieyda pikir-2
balek... Ieyda nie banyak kawan rupanya.. but bukan kawan di facebook yer... kawan di alam realiti la.. *eh-2 napo pulok budak nie.. poning ka hapo...* haha.. baru terpikir la... hurm nak tawu tak napa
haha.. apa tak nya.. masa tadika kawan lain, masok kolah rendah kawan laen-2.. dari darjah satu sampai darjah 6.. asyik tukar-2 kawan ja.. cuma kawan masa darjah 6 ja kekal sampai sekarang...  
ha masuk tingkatan 1 kawan rapat yang sama kelas sorang.. kelas laen plak kawan lama la... 
and masok tingkatan dua sampai tingkatan 3 baru la kekal kawan yang sama.. kenapa sampai tingkatan 3 ja?? sebab masok tingkatan 4 Ieyda dah pindah sekolah.. tapi still contact kawan sekolah lama... masok tingkatan 4 dapat kawan baru lagi.. tapi Ieyda nie payah nak dapat kawan baek lebih dari 2.. kawan yang paling rapat ngan Ieyda cuma ada 2 jah... dari darjah 6 sampai tingkatan 4.. yang rapat la... kawan besa-2 nih banyak.. nak tengok gambar kawan-2 Ieyda tuh... before tuh Ieyda nak menayang gambar Ieyda kejap..*gedik pulop budak nih*

budak nih nama dia Syahida Razak


      ok nih dy gambar kawan-2 Ieyda


ha yang nih nama dia Syahirah Adnan.. kalau nak add kat facebook dia  I'ra Syahira
 *Ieyda kawan dia dari darjah 6 sampai la sekarang..*

Second


ha yang nie nama dia Siti Kholijah facebook dia Chie Ieja
*yang nie Ieyda tak rapat sangat...pelik tak??*
*kawan dari darjah 6 sampai sekarang*

ok third


yang nie nama dia Nursyamimi..dia talak ada facebook aa...
*harap maaf gambar kurang sopan.. tengah sedap menikmati oreo mcflurry*
 *kawan masa darjah berapa entah.. pastu terputus seketika then sambung balek dari form  1 sampai sekarang*

ok yang keempat


yang nih plak nama dia Nurul Nabila Jamaluddin.. facebook dia Nurul Nabila Jamaluddin
*dia nih Ieyda kenal baru tahun nih(2012) tu pown sebab Ieyda pindah masuk SEKOLAH MENENGAH TEKNIK ALOR SETAR*

ok yang last 


nama dia Nor Suhaini.. facebook dia Sue Aini Fadzil
*Ieyda kenal dia sama jugak ngan Nurul Nabila Jamaluddin tadi*


okk... sampai sini je la Ieyda introduce kawan-2 baek Ieyda... bye.. Assalamualaikum*jawab.. tak jawab dosa*










✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

2 comments:

  1. bagi aku dalam hidup tak payah ada kawan baik.cukup sekdar kawan biasa

    ReplyDelete
  2. @abelxheer: kawan biasa dengan kawan baik berbeza.. lagi pun saya dah ada bnyak kawan biasa.. tapi bila kita ada masalah perlu ke kita cerita dekat sume kawan biasa kita?? we need a bestfriends right... ^_^.. untuk kongsi segala suka duka kita... kawan biasa yang kita ada mesti ada kawan baek dia orang sendiri..sorry to say but xkan kita nak terhegeh-hegeh pergi dekat dia orang...

    ReplyDelete

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak