Friday, December 21, 2012

Baby Crazy






hye semua...how are u?? ok i'm fine.. haha.. mimpi apa la Ieyda nie tanya khabar dalam bahasa inggeris lak.. hurm ubah angin ke...haha.. now i'm bored.. because?? ye la.. duduk sorang-2 kat rumah time-2 cegini*macam la tak penah duduk sorang* ok hari nie Ieyda maybe happy.. from morning to afternoon only.. knapa sampai tengah hari ja?? *Ieyda nie pelik la* haha.. do I care?? haha ok-2.. hurm nak cita macam mna erk... ok pagi tadi macam biasa la.. *bangun*breakfast*sapu sampah*mop lantai*sapu sampah balek* and buat homework**smpai tengah hari je tau* hurm mana yang happy nyer tuh.. haha.. sebenarnya nothing pown.. cuma lawak yang tak disengajakan je.. ok Ieyda cita.. tadi dalam pukul 11 maybe... Ieyda buat homework.. then Ieyda bosan so Ieyda buka la lagu..*time tu kak Ieyda tengah masak n mak Ieyda tengah siang ikan darat.. mknanya Ieyda duduk kat dapur la sambil buat hw* ok masa tengah syok-2 dengar lagu smbil buat hw tetiba keluar lagu Baby Crazy *kalau korang nak tawu macam mana bunyi dia korang klik kat Baby Crazy wana biru tuh...* Ieyda yang tengah buat hw terus berenti buat and tergelak... hehehe.. tak tau macam mana boleh sesat/ada kat dalam fon Ieyda tuh.. mak Ieyda yang dok sian ikan pown asyik gelak je.. ada ka patut mak Ieyda kata ingatkan bunyi kambing tua kat mana.. haeh.. ada lagi satu benda yang Ieyda tak tahan dari gelak tadi.. tapi Ieyda tak reti la nak cita... takot tak lawak plak japg.. ok dah la takat sini... Assalamualaikum..


✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak