Sunday, September 16, 2012

SELAMAT HARI MALAYSIA

hye ols... ini hari, hari Malaysia la... sebenarnya Ieyda tak taw sangat function hari Malaysia nie untuk apa... tp yang paling penting Ieyda dapat cuti... hahaha... bguskan Ieyda nie... btw Ieyda nak cita benda laen sebenarnya... pasal budak hot kat kolah Ieyda... bukan minat yer.. nie budak-budak pompuan... Ieyda sakit hati gila ngan depa... memang perangai budak hot gedik erk... dah la gedik pastu suka cari pasal ngan orang... padahal bukan cari masalah ngan depa pown... masalah org laen tapi depa buat- buat baek nak tolong... yg budak punya masalah tu yang dok p cita kat budak-budak tu apa kes... dulu punya cakap ngan megahnya mcm nie ayat dia... ehemehem... "aku nie tak mau la cari gadoh ngan budak yg sama form n satu kolah ngan aku... sbb aku taw kalau semua budak yang sama form ngan aku gadoh maknanya budak-budak form 5 syok tngok"... now see... tu la orang cakap kalau nak cakap pikir dulu... last-last depa yang langgar apa yang depa cakap... kononnya nk tunjuk diri tu dah cukup matang la gamaknya... Ieyda pown malas nak cari gadoh ngan depa... buang masa... Ieyda p kolah tu bukan nak cari gadoh tapi nk study... lg pown payah la maen ngan depa... depa stail suka hasut org n pulau org... bukan Ieyda tak brani nk ckp depan-depan ngan depa tapi mcm Ieyda cakap tadi la Ieyda malas nk cari pasal ngan depa.. satu lagi depa stail suka lawan balek apa yang org cakap... k larh males deh mau nulis... hahaha... salam


✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak