Friday, June 22, 2012

Miss Pelapis tani SMKL


hye ols... yg nie post ke-2 ntuk mlm nie... ok.. yg sebenarnya Ieyda rindu gegila dekat unit uniform Ieyda masa form 2... Unit Uniform Pelapis Tani... memang banyak sangat sweet memory with them... i'm really2 miss to meet them... tapi nak buat macam mna tak dak rezeki lagi nak jumpa... dah la tawun nie hari sukan sekolah Ieyda sama nngan sekolah lama Ieyda.. hari yang sama ok... tu yang tension gegila... nie gambar2 pelapis tani 2010...cekedout...




yg nie gambar cikgu2 ngan atlet lompat bergalah negara Cik Roslinda Samsu


ok dh la tu sikit2... Ieyda ada dalam unit ie masa nie... tapi gambar Ieyda korang takkan nampak sebab Ieyda terlindung dek jejaka2 banyak sangat... hehehe... miss them so much... teringin nak ada dlm situasi mcm nie lagi... susah senang bersama... teringin nak sarungkan uniform nie kat badan mcm 2 tahun lepas... tapi nak buat macam mna... masa dh berlalu... masa nie kami lah unit uiform pertama yang mula berkawad... kontinjen pertama wooo....rasa bagga gila masa lalu dpan pavillion... rasa mcm unit uniform kami paling cun... tapi cikgu silap ambil pngadil... patut ke kalau ambil pengadil yang dia sendiri latih kontinjen kadet polis.. dan dia jugak yang jadi pengadil... sah2 la dia pilih kadet polis... sebab bnyak pasukan yang kata kontijen pelapis tani yang akan dapat johan masa nie tapi tngok2 kadet polis dapat... tapi tawun lpas Ieyda memang puas hati gila sebab kadet polis kalah dengan Kadet Remaja Sekolah.... PUAS... rasa dendam dah terbalas jua akhirnya... ada Ieyda ksah... sebab apa Ieyda rasa puas?? memag la kadet polis kalah di tangan KRS tapi korang tawu tak... majoriti ahli2 KRS yang kawad tu semuanya dari bekas2 ahli pelapis tani yang kadet polis prnah tewaskan dulu... kenapa bekas?? sebab unit uniform pelapis tani dah dibubarkan menjadi kelab dan persatuan....

arh... memang Ieyda betol2 puas... yeah PUASSSS.... get lost la KADET POLIS WANITA SMKL... memag patot hampa gelarkan kepo (sigkatan bg kadet polis) sebab hampa memang kepo.... minah2 kepo....huh... PUAS HATI AKU.... HAHAHAHA... wah jahat siot.... hehehe

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak