Saturday, June 30, 2012

Hanya Tuhan Yang Tahu



hye olss... harinie Ieyda nak luahkan perasaan kejap... sebenarnya Ieyda betoi-betoi Rindu kat Si Dia... mesti ada di kalangan korang yang tertanya-tanya kenapa Ieyda tak mesej ja dia... memang Ieyda nak mesej tapi Ieyda tak taw nak tanya pa kat dia... Ieyda tak nak la kejap lagi kalau Ieyda mesej dia perasan lak yang Ieyda suka kat dia... Ieyda dah cuba buang perasaan tu tapi macam tak boleh ja... asal Ieyda nak lupakan dia ja... ada ja yang buat Ieyda ingat kat dia... dah empat tahun kowt perasaan nie... dan empat tahun jugak la Ieyda kena tanggung rasa yang perit sangat... hanya ALLAH ja yang taw apa yang Ieyda rasa... Ieyda dah tak tahan dah nak tanggung semua nie...


dah cukup la Ieyda tanggung semua nie... n now.. Ieyda baru sedar yang Ieyda cuma bertepuk sebelah tangan... sakit sangat... lebih dari sakit yang Ieyda tanggung masa excident... tiap kali Ieyda pikir mesti air mata Ieyda mengalir... Ieyda penah kata kat hati Ieyda dulu... "kalau dia sedih Ieyda akan sedih n bg kata-kata semangat.. kalau dia happy Ieyda happy.. kalau dia marah Ieyda marah tapi Ieyda akan cool kan dia... bila dia kecewa Ieyda akan kecewa.. Ieyda sentiasa ada disebelah dia ataupon di belakang dia.... Ieyda rindu sangat2...

sampai Ieyda buat lukis benda nie... :)

tapi tak pa... kalau perasaan nie still ada Ieyda akan bg kata-kata semangat kat dia... go go chaiyok.... hehehe.... Ieyda tak kisah la dia nak kata apa pown... sebab Ieyda taw perangai dia mcm mna....

walau sakit mcm mna pown hati nie Ieyda tetap akan sentiasa bagi semangat kat dia... btw Ieyda ada azam bawu... iaitu nak turunkan berat badan... bagi jadi 50kg... sekarang nie berat badan Ieyda dah masok 60kg lebih ok.... Ieyda ada angan-angan taw... iaitu nak masok lumba lari... tapi tak penah kesampaian... semuanya sebab berat sangat badan nie... kalau boleh Ieyda nak jadi mcm Si Dia... lari kuat... dia pown ada sifat bertanggungjawab taw... arh whatever la.... yg penting Ieyda tetap nak kuruskan badan... dengan cara semual jadi ok... tak nak la amek ubat yang berjenis-jenis tu.... kalau terpaksa amek Ieyda amek jugak la....k larh bye....

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

1 comment:

  1. salam kenal...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya!

    ReplyDelete

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak