Wednesday, May 30, 2012

Pabila Bosan Menjelma...hehehe



hye ols.. hehehe... kemarin memang Ieyda ada masalah kan... harinie pown tak lari daripada masalah jugak... tapi malas nak pikir.... buang tenaga ja... lantak la.. apa nak jadi, jadi la... I don't care about it.... hehehe speaking London plak.... ok... harinie tak dak apa pown nak hapdet tapi tak best la bila buka my belove blog nie tengok-tengok ada entri pasal problem... tak mo,tak mo... hurm... nak taw tak kalu Ieyda bosan Ieyda buat apa??

Kalau Ieyda bosan kompem la Ieyda buat benda yang tak bosan kan... termasuklah karoke dalam bilik sorang-sorang tapi slow je la... kalu kuat-kuat jap g ada suara yang lagi kuat n berpanjangan pulak bunyinya... btw... pg tadi abg Ieyda dah kena dengar dah bunyi suara tu sebab abang Ieyda bangun lewat... Ieyda pown bangun lewat jugak tapi Ieyda nie akai lebih bak kata oqang Aloq Setaq... hehehe... Ieyda la tu... nak taw Ieyda buat apa?? hihihi... bilik Ieyda nie almaklumlah... kelam kalah gua kelam.... so bila siang ja kalau Ieyda nak duduk dalam bilik memang wajib buka lampu... so semalam Ieyda tidur dalam pukul 3 atau pukul 4 mcm tu la sebab tengok citer korea... apa lagi bila bangun pagi mesti ngantuk lagi kan... so dlm pukul 8 pg tadi Ieyda dah bangun tapi pegi buka lampu je la... pastu sambung tidur balek... sampai pukul 11 agaknya... so tak kena la dengar bunyi suara yang tak merdu tu... tapi dlm pukul satu td terpaksa dengar jugak coz Ieyda tak kluar dari bilik...

nak buat mcm mna... malas nak kluar... boleh bayang tak.. kalau Ieyda duduk luar jap g bunyinya mcm nie.." awat cuti sekolah nie tak keja sekolah ka asyik dok kat luaq ja?"
ha lebih kurang bunyi mcm tu la... duduk dlm bilik pulak bunyi mcm nie.." hang dok buat apa dalam bilik sampai tak qeti-qeti nak kluaq bilik" Ieyda rasa korang fahamkan sapa yang Ieyda tengah bisingkan nie kan?? so duduk dlm bilik pakai earphone buka lagu sambil on9... nak bunyi apa bunyi lah... bukan dengar pown... kalau dengar buat sakit hati jerk... eh ape yang Ieyda merepek nie...ngeee.....

nak taw tak cuti kali nie memang catat sejarah la sebab Ieyda makan sikit ja... selalunya bila lapar ja ulang g dapur tapi cuti kali nie.. bila lapar telan air liur.. dari pagi sampai sekarang Ieyda bawu makan ais krim yang bubuh dalam roti tu satu n cucur ubi nipis je.. satu je.. Ieyda nekad hari nie tak mau makan nasi.. tak taw boleh tahan ke tak... cukup dua minggu nak timbang berat badan tengok.. hahaha.. over gila minah nie...

k larh ntah apa-apa la yang Ieyda tengah merepek nie kan...

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

3 comments:

  1. xboleh gak selalu dok dalam bilik..
    nnt dapat satu lg masalah..
    masalah Malas..hikhik

    ReplyDelete
  2. @Cik Rongoks :

    memang dah malas dh... :D

    ReplyDelete
  3. huhkhuhkhhukhuhk.. panjang buat karangan.. fenat membaca.. tapi tu la habis jugak baca hihihhkhihkihkhihkhikh

    apa2 pon meh sekali
    http://dinetfm.com

    ReplyDelete

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak