Friday, May 25, 2012

Gila Korea


Assalamualaikum semua... wah kali nie memang lama Ieyda xhapdet blog nie... sampai jadi apa dah.. senang Ieyda tukar template... malas la nak edit blog mcm dlu.. dah lupa dah skill yang dlu.. chewah skill la konon.. but serious Ieyda dah lupa cara nak coding... kna mula dari bawah balek la alamatnya... cuti dua minggu nie Ieyda will hapdet anything yang Ieyda suka... ok dah lari dari tajuk dah nie...

mesti korang nak taw kan sbb apa Ieyda kata gila korea kan... ape ke taknya.. dulu Ieyda xminat langsung dengan korea... tapi disebab kan kwan Ieyda yang sorang nie pandai-pandai tunjuk cita korea he's beautiful kat Ieyda so apa lagi Ieyda asyik tengok je la.. like city hunter, playful kiss, boys over flower and banyak lagi la... tapi Ieyda paling suka tengok He's beautiful ngan city hunter... pelakon yang Ieyda minat pown dah 'lapok' dah kot sebab Ieyda bawu mula tengok bulan 4 aritu... nak taw sapa yang Ieyda minat... mesti korang pown minat kan....








ok dah la sikit2... tapi mesti korang pelikkan sbb apa Ieyda asyik amek gambar lee minho dari city hunter je kan... sebab Ieyda suka stail dy mcm tu... handsome...

ok larh dah mlas nak taip dah...

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak