Friday, March 23, 2012

Best Friends Forever..


hye peeps... wah seyesly lama xhapdet blog nie.. asa macm dh bersawang dh... xsmpat nak kemaskan blig nie... huduh jerk... pe cite skrang erk?? Ieyda boring la... dok hapdet blog smbil tengok cite Jonhy English Reborn buat kesekian kaliya nih... hakhakhak... bila lama dah xhapdet blog la nie jadi gila nak hapdet plak la... okokok... dh lari topik dah nie...

BTW Ieyda nak tanya korang ada BFF x?? kalu korang ada korang jaga lah baek2 nah... jgan saketkan aty diaorang tak kira la perangai diaorang mcm mna pown diaorang tetap kawan korang... sebenarnya Ieyda sedih taw tak.... dlu masa Ieyda duduk hostel Ieyda ada kawan banyak... tapi bila Ieyda kluar ja hostel kawan Ieyda kebanyakannya skit.. bukan sebb Ieyda sombong okeyh... tapi sebab diaorang mcm memilih jer kawan... diaorang yang duduk hostel kebnyakannya berkawan ngan bebudak yang duduk hostel jer...

yang Ieyda tak bleh blah ada sowang tu dy kata mcm nie "slalunya budak outsider nie mesti tak kawan ngan budak hostel dah.. sebab diaorang kwan dgn budak outsider jugak...".. tapi kenyataannya budak hostel yang kwn ngan kwn hostel diaorang.... owg yang cakap tu sendiri yang berlagak... buat menyakitkan hati jer... biaq Ieyda kawan ngan budak outsider n yang diaorang tak xsuka lagi senang... owang yang diaorang tak suka tu lagi baek n lagi pandai dari diaorang.. kalu belagak tapi pandai xpa nie belagak tapi tak pandai tera mana pown....bukan Ieyda sngaja nak ngata kat diorang k tapi that's fact....

ternyata bawu Ieyda tawu biaq berkawan dengan owg yang free hair lgi baek dari kwn dengan owg yang bertudung litup... sory la kalu korang yang terbaca entry nie n terasa hati ker... Ieyda tak bermaksud kat korang erk....bye... salam....

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak