Monday, February 13, 2012

Berdebar hatiku..:P


hye semua.. wah malas la nak hapdet blog tapi disebabkan Ieyda nak kongsikan cerita Ieyda hapdet gak dengan ikhlas hati... wah nak mula dekat mana tu erk??
ok Ieyda nak cita la nie.... cer sabo.... sebenarnya Ieyda miss gila kat kwn-kwn skolah lama... ekpecely kat someone tu.... tak yah taw la nama dia apa... seyes Ieyda miss gegila... dah la pengetua skolah tu dah tukar yang baru... tak best la... kepada sesapa yang pernah pindah sekolah tu dia taw la mcm mna rindunya kat kwn skolah lama....

ok dh habes cita tu now Ieyda nak cita pasal kwn-kwn baru kat sekolah tu... semuanya ok la... tapi tak semua la... tapi 98% ok.... n ngan budak laki klas Ieyda tu Ieyda tak berapa rapat sangat n tak berapa kenal sangat.. sebab Ieydakan pemalu... chewah... tapi yang paling best ada sowg budak laki tu dy terlebih pemalu daripada Ieyda..mesti korang tak caya kan.... Ieyda tak kisah korang nak caya ke tak yang penting Ieyda cakap benda yang betol... n Ieyda ada minat kat sowg mamat nie.. nama,jurusan,kelas n whatever tak disiarkan ok... tadi mata kami tertaut..ter ja ok.. pas 2 kami kaku jap lepas tu buat keja masing-masing... tapi Ieyda tak kisah sangat.. Ieyda setia pada yang satu...aicece.... lagi pown Ieyda dengar khabar angin la yang dia dh ada makwe... tak pa la.... Ieyda g kolah tu nak belaja bukan nak bercinta...

whatever la... ok yang paling ieyda tak sabar kan3... besok ieyda nak p ladang anggur ngan bdak-budak kelab sains pertanian... best beb... xsabar giler... k larh... bye....

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak