Saturday, January 21, 2012

Wah Hensemnyer.... meow....


hyep peeps... kehkehkeh... ntah la tetiba je Ieyda nak hapdet pasal sorang mamat kat sekolah bawu tu.... hensem beb... bila tengok berkarisma... habes hilang minat aku kat budak laki skolah lama...nama?? tak payah la... Ieyda g citu bukan nak bercinta tapi nak belajar... Ieyda taw nama dia.. sebab dia senior kat sekolah tu.... nak taw ka muka dia mcm mna?? jap nak cari... ala tak jumpa la... mamat tu ada iras-iras ngan pelakon Malaysia gak.. tapi pelakon tu tak la popular sangat... Ieyda pon lupa nama pelakon tu... tapi seyes Ieyda taw mesti dia dah ada makwe walaupon bukan kat sekolah tu... sebab apa?? sebab salah satu peraturan kat sekolah tu ialah tak boleh kapel..

mesti korang yang bace nie rase skolah tu bosan kan sebab tak leh kapel... tapi bagi Ieyda tak... senang ape kalu tak leh kapel... hidup aman... hahaha... nie ada sorang lagi mamat yang agak cute dia ada iras-iras ngan budak nie... kjap eh...


ala-ala mcm nie la... tapi budak tu macho sikit tak mcm dia nie.... k larh daripada dok merepek bek g tidow g best.... MUAHH.... :D

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

2 comments:

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak