Monday, January 9, 2012

Pembelaan


hye peeps... haha... per citer?? korang pelik tak dgn title Ieyda kan?? kah3.. mcm mna Ieyda tak boh title mcm tu... tadi masa kat kolah masa tu waktu BM cikgu yang paling kami "takut" sebab dia mang suka marah.... hari nie hari first dia masok klas Ieyda... pastu dia tanya la ada orang yang nak pindah skolah pastu kami angkat la tangan yang nak pindah je la... lpas tu cikgu tu tnya la pulak amek aliran apa... pas yang len jawab gliran Ieyda lak jawab... Ieyda kata la Ieyda mintak Sekolah Teknik Lebuhraya aliran sains pertanian.. pastu dia kata kat sekolah yang skrang nie pown ada sains pertanian pastu Ieyda kata la yang kat sana ada sekali bio,fizik ngan kimia... pastu dia bangkang... dia kata kalu ada tiga tu maknanya sains tulen la... sains pertanian tak dak... habes satu kelas gelak.. dok sat da kawan laki kelas Ieyda tolong.. dia kata ada suma yang Ieyda cakap tu... Ieyda taw la sebab cikgu sekolah tu yang gtaw sendiri ada subjek apa kat sekolah tu...

Ieyda taw la dia tu cikgu n bukan Ieyda nak lawan dia tapi dah cikgu kat sekolah tu sendiri yang gtaw ada matapelajarn yang Ieyda gtaw tadi kan... Ieyda nak ucapkan terima kasih sesangat kat dak laki klas Ieyda tu... naseb dia bela Ieyda walaupon dia amek aliran Kejuruteraan Awam kalu tak memang Ieyda hangin sangat la tadi.... kira dia first boy yang bela Ieyda depan cikgu la.... kalu bela Ieyda depan owg len ada gak tapi orang len la...

p/s:keh3... jgn pkir kot len lak yer...Ieyda tak minat pown kat dia...walaupown dia hensem...

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak