Wednesday, January 25, 2012

OuTiNg WiTh My FrIeNdS


hyep peeps... wah-wah title outing... chewah...
okk...kemarin Ieyda kluar ngan kawan-kawan Ieyda... tujuan nak g jahit nama ja kat baju uniform teknik a.k.a baju korprat... pastu dah terlanjur sampai kami g makan... nak taw kami makan pe?? kami makan chiken chop... cewah nak menyayang letew.... eleh tak sedap mana pown... Ieyda makan kat City Plaza bukan Pacifiq tapi kat CP sedap lagi la banding ngan Pacifiq...
ok asyik cite pasal makan jerk...

opss lupa lak nak cite yang sebelum tu... sebelum g makan kami g beli bku ckit kat Popular masa nak bayar tu Ya Allah panjang giler barisan boleh di katakan sampai ke belakang gak la barisan tu.... tapi naseb ada kawan kami yang dah beratur awal so kami terjah je kat diaorang... nak taw ke kami tu sapa?? alah nnty larh Ieyda upload gmbar sekarang malas la...

ok lepas beli bku kami g makan n lepas makan kami g tingkat atas kat CP.. kami g Karoke la... Ya Allah sakit gak telinga.... tapi past abeh karoke da plak yang spoilkan keadaan...nak taw sapa.. budak tu adek kepada kawan Ieyda.. dia ikowt pown sebab mak dia yang suruh sebab takowt kawan Ieyda tu g jumpa laki.... Ieyda memang meluat ngan budak tu....

kawan Ieyda?? dia pown sama ja... meluat gak ngan adek dia... pastu masa balek umah kawan Ieyda kata adek dia cita kat mak dia apa yang kami buat n dia kata kami dok menggedik.. haram sungguh... lagi la Ieyda berapi.. mak dia marah tak?? kompem la mak dia marah kat kawan Ieyda tu...giler kau tak marah....

k larh malas la nak cita lagi... bye...

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

1 comment:

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak