Friday, January 20, 2012

My NeW sChOoL..


hyep semua... wah agak lama yer Ieyda x hapdet blog nie...mcm mna nak hapdet kalu Ieyda pown tak boleh online.... nak taw ke nape Ieyda tak leh Online?? Ieyda dah tak de kat sekolah lame Ieyda tu... Now Ieyda ade dekat SEKOLAH MENENGAH TEKNIK ALOR SETAR a.k.a ASTECH.. Ieyda duduk asrama la... banyak orang cakap duduk asrama tak best tapi yang sebenar-benarnya memang best... sebab diaorang cakap Ieyda taw... sebab diaorang tak penah duduk asrama.... by the way asrama sekolah tu bertaraf 4 bintang... tak sempat nak nek 5 bintang sebb ada sebb2 tertentu...... memang terbaek la... duduk citu pown boleh turunkan berat badan Ieyda jugak... ape taknya.. asrama Ieyda tingkat 2 kelas Ieyda pulak kat tingkat 3.. fulamak best kan... kat surau pulak tempat perempuan tingkat atas so kna naek tangga lagi... bila korang baca mesti korang rasa mcm seksa je kan?? takde la.... Ieyda memang suka kalu bab2 rajin jalan nie... kelmarin masa nak balik Ieyda balik dengan kawan Ieyda pastu kitaorang singgah kat sekolah lama.... mcm2 diaorang kata kat baju korprat kami... nak taw diaorang panggil hape?? cikgu kata kat bju tu nampak mcm baju bomba, fire fly, cleaner n mcm2 la... by the way ade cikgu yang puji baju kami cantek... kembang gak rasa... hehehe... kalu ikotkan memang Ieyda nak cita mcm-mcm ag tapi Ieyda letih sangat.... Insya'allah petang nie or besok Ieyda cita.... bye... opps.. nie lencana sekolah 2...




✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

2 comments:

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak