Saturday, January 14, 2012

Misteri Nusantara!!


hye peeps..korang sihat?? Ieyda Alhamdulillah sihat... hurm.. Ieyda tak taw nak mula cita yang mna satu... harinie da 3 cita.. ok Ieyda mula yang paling misteri dlu yaw... ok smalam Ieyda on9 sampai pkol 8 jerk.. tapi masa kak Ieyda on9 dalam pkol 9 lbih mcm 2 dy kata FB Ieyda on9 n out pown.. pastu kawan Ieyda lak kata Ieyda on9... brtambah lagi misteri pastu kjap tadi Ieyda buka gna Acc kwn Ieyda nak tngok upa2nya sampai skrang pown still on9.. pastu bila Ieyda bka Acc Ieyda tngok ada 17 msj... Aduh ada sapa2 taw tak misteri nie?? help mee pless...

Ok cita yang kedua cita sedih.. smalam Ieyda bawak anak2 bulus Ieyda alah my kittens la... Ieyda bawak diaorang masok tido ngan Ieyda pastu Ieyda tido mcm besa.. tapi bila bangun ja tngok salah sekor darpda diorang dah mati... tambah-tambah kitten yang mati 2 yang paling Ieyda sayang...huhuhu... tapi dia dah selamat dikebumikan pagi tadi...

N cita yang last ialah... Hari selasa nie Ieyda nak pindah kolah n kalu dapat asrama Ieyda tak leh on9 slalu dah la.. 2minggu skali lak la... tapi yang best Ieyda bleh kuar town tiap ary jumaat....k larh dah abes dah kowt cita.. bye...

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak