Sunday, January 22, 2012

Kuih Bangkit


hai peeps.... hapdet lagi blog kan3... besa la Ieyda nak cover yang hari Ieyda tak leh hapdet tu... ye la nanti dua minggu sekali bawu boleh balik woo.. bek cek cover awai-awai..hahaha... gila btol minah nie kan...

ok nak taw knapa title tu tulis kuih bangkit a.k.a kuih bakar?? ok meh Ieyda cita... dlu Ieyda sangat-sangat tak suka dengan kuih nie... tapi past-past kenduri umah Ieyda hari tu tewus jadi suka kat kuih tu... betul la apa yang diaorang tulis kat penutup bekas kuih tu.."cair di mulut".. sedap sangat.. lagi pon kalu kuih bangkit besa dia warna putih n komfem tebal... yang nie warna dia nak perang-perang n nipis ja... kira kuih nie hebat la sebab dapat tukar selera Ieyda...
k larh nak p layan kuih tu kejap... kepada tuan punya perniagaan terbaek larh.... kepada yang lain usaha lagi.... kalu nak cari tukang rasa kuih meh cari Ieyda..hehehe

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

4 comments:

  1. wahh peh nie wat cake lak.. mesti best..hehe



    http://nighberkz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. NighBerkz's Blogs : Buatkan Ieyda makan... cun jer... :D

    ReplyDelete

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak