Friday, January 20, 2012

KiSaH dI AsRaMa


hyep peep.. kita sambung balek yerk pasal pagi tadi... ok Ieyda nak cita pasal kawan-kawan kat asrama... ok firstly kna la gtaw Ieyda duduk kat dlm dorm ape kankankan.... Ieyda duduk kat dalam dorm G3... ok kawan-kawan Ieyda yang laen suma ok ja... hapening but ada sorang nie bukan nya jahat tapi Ieyda kesian la kat dia... entah la tetiba ja ada rasa simpati kat dia... dia kata kat sekolah lama dia tak ada kawan perempuan cuma ada kawan laki ja.. pastu dia kata dia selalu sakit kepala...tapi bukan sakit yang besa-besa tapi dia bila sakit kepala mesti nak muntah... pastu mala bila entah dia sakit kepala so Ieyda malas la nak kacau... masa tengah malam kemarin kot Ieyda ngan budak-budak dorm Ieyda tak tido ag kecuali kawan Ieyda yg Ieyda cita tu ngan 2 orang ag dh tido.. kami duduk kat dorm kami cita la mcm-mcm tapi tiba kat satu part yang Ieyda kesian sangat kat dia... budak-budak dorm gtaw yang dy nangis... maybe masa tu Ieyda tak dak kat dorm kot... Ieyda ada baca borang maklumat murid dia... tngok kat data ayah dia tengok-tengok ayah dia sekolah setakat darjah enam ja... Ieyda lagi tersentuh kat situ...
hurm.. ntah pape la kan yang Ieyda cita nie... Ieyda rasa Ieyda pown tak paham... haiyak....

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak