Friday, December 2, 2011

WELCOME DICEMBER...

Assalamualaikum n selamat sejahtera... hurm tahun nie Ieyda sambut Disember dengan keadaan kesihatan yg tak berapa sihat... ala musim hujan la kata kan... main hujan la tunggu apa lg.. pastu kna la demam+selsema+batuk... By the way I'm still happy... sebab bulan nie my brother nak naik pelamin lak... bulan lepas dia akad nikah... n bulan nie jugak result PMR akn kluar... nervousnya...mcm mna pown kna kuatkan hati la...

Bosan jugak cuti-cuti nie xtaw nk g mna... besa la my parents mesti la sibuk nk kenduri so tak dapat la nk bawak kami g bercuti... tapi Ieyda tak kisah... janji my parents happy... I love both of you...mom and dad... By the way Ieyda still boring and my cats la yg selalu temankan Ieyda... diaorang main ngan Ieyda... n bila diaorang lapar diaorang dtg manja-manja ngan Ieyda tapi bla kenyang diaorang cakar Ieyda... hipokrit pnya kucing.... kehkehkeh.....

Ieyda tak kisah pown.... mcm Ieyda ckap Ieyda nk mak ngan ayah Ieyda happy n tak nak menyusahkan diaorang.... k larh Ieyda dah tak dak idea nk taip....




✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

8 comments:

  1. alolo, siannya.. demam.. :(

    era ada wat segmen.. jom join :)
    http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/12/segmen-kartun-kesukaan-saya.html

    ReplyDelete
  2. gud luck for pmr result!!!

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/12/cabaran-kerja-berkumpulan.html

    ReplyDelete
  3. singgah+follow...

    musim hujan yang buat orang nak makan je..huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. wahh best nya ada kenduri khwin kat umah.. msti happening kn2.. i'm done following u..

    come visit my blog http://marimari-moneq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mun mun... xtaw larh hapening ke x sbb knduri hujung bulan 12 nnty.. sy dh follow awk...:)

    ReplyDelete

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak