Monday, December 12, 2011

Terkecil Hati


Hye ols.... hurm hari ni mood Ieyda agak sensitif... sebab?? so many things make I angry and sad.... first.. dalam seminggu nie my Dad demam pastu Ieyda rasa dia mcm marahkan Ieyda ja... mungkin sebab Ieyda ada tegur dia sebab dia hisap rokok... mcm mna Ieyda tak tegur bayangkan dia demam pastu asyik batuk-batuk pastu boleh merungut pulak knapa tak baik-baik batuk tu... lepas ja hari tu Ieyda tengok dia mcm marah kan Ieyda ja... selalu kalau Ieyda buat apa-apa mesti dia tegur tapi skarang?? NO!!... ok menangis seketika...

Then hari ni pulak macam besa la dengan perangai dinginnya... ok la Ieyda paham... tapi tadi anak-anak Ieyda.. opss... anak-anak kucing Ieyda yang baru berumur 10 hari menangis coz Ibu dia tak dak... my kittens menangis kuat sangat masa tu my Dad baru ja mai tengok tv pastu dia kata buang anak kucing tu kat luar hingar... kalu letak kat luar kejap lagi bapak kucing mai alamatnya arwah la my kittens tu.... Ieyda memang selalu diam... tapi kali nie Ieyda diam n terasa sangat dengan kata-kat my dad.. memang korang rasa remeh je kan?? tapi kalau korang yang ada or lalui masa tu Ieyda rasa korang pon ikot terasa jugak....

ok larh Ieyda tak ambil hati pown dengan ayah Ieyda cuma terkecil hati ckit ja....keh3.....
ok larh stakata nie aje.... Ieyda luahkan perasaan... hurm besok jgn lupa taw... cerita lawak plak larh kali nie...

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

2 comments:

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak