Thursday, December 22, 2011

RESULT PMR!!!!



Alhamdulillah Ya Allah... hanya Tuhan ja yang taw perasaan Ieyda masa pengetua sebut nama Ieyda tadi.... Sebab Ieyda taknak hampakan harapan mak ngan ayah Ieyda... sebaik nama Ieyda diumumkan air mata Ieyda keluar terus.... Orang yang dapat 8A pown nangis ckit ja...

Korang nak tawu ka result Ieyda berapa?? Betoi nie nak taw?? Tak nyesal??
okk.... result Ieyda ckit ja... just 5A 3B 1C ja... Tapi still termasuk dalam senarai pelajar cemerlang... budak dapat 8A ada 3 orang ja...

Love U ols.... :)

tak taw nak tulis pa dah.. coz terlebih excited... Tambah-tambah Bahasa Enggeris.. Ieyda tak sangka yang Ieyda boleh dapat B... sebab selama nie Ieyda selalu dapat D ja.... Nak taw ka mata pelajaran pa yang A 2??
keh3...okk Ieyda gtaw la.. sabar la.... nk taw ke tak?? kalu nak sabar erk...
matapelajaran yang dapat A ialah BAHASA MELAYU , MATEMATIK , SAINS , GEOGRAFI , kEMAHIRAN HIDUP BERSEPADU(EKONOMI RUMAH TANGGA)...

dah puas aty?? Ieyda tak sepandai korang tapi boleh la cukup-cukup makan.. tu pown Ieyda dah bersyukur sangat-sangat.... sebab Ieyda la orang first dalam keluarga nie dapat A lebih daripada 2 taw... ceh bangga....

kbye....
MUAHH!!

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

2 comments:

  1. ok lah tu.. dpt 5A.. jnji dah usaha kan... jgn menyesal dgn smua nih.. smua dah tertulis.. jd kn result kali ni sbg pemangkin utk SPM nnt.. ok?? hehe..

    ReplyDelete

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak