Tuesday, December 20, 2011

RESULT PMR!!



Hye ols... hari nie Ieyda 'agak' sehat la... sebenarnya Ieyda update kat blog nie sebab Ieyda 'agak' takowt sebab only 2 days Result PMR nak kluar... Aduh... Capek deh.... macam mna erk?? mula-mula memang takowt gak sampai demam-demam tapi bila pkir-pkir balik nak takowt apa... lain la kalau boleh amek sekali lagi PMR tu kan3??

And bila Ieyda ingat yang mak Ieyda tak bagi tukar sekolah nk buat apa dapat result elok-elok... kalu dapat elok pown still tak boleh pindah buat pa.. Mak Ieyda kata kalu dapat elok boleh pi sekolah sains ja... kalu kurang elok dok ja kat sekolah tu... orang lain semua pakat tak mau dok kat sekolah tu... yang cikgu asyik dok suruh pindah... yang mak Ieyda tak bagi pindah...senang-senang Ieyda nak tukar sekolah masuk sekolah agama senang...

Ntah la tiba-tiba ja berminat nak masuk sekolah agama... keh3...
tapi tak berminat nak jadi ustazah....

k larh nnty Result kluar Ieyda update lagi kalu dapat elok la... kalu kurang elok Ieyda pkir dlu nk update ke tak... k bye....

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

1 comment:

  1. follow here,, klo rajin terjahlah blog 'makeYOUthink' pula.. :)

    ReplyDelete

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak