Friday, December 23, 2011

Present..


Hye ols... harinie Ieyda nak cerita pasal hadiah... mesti korang pelikkan knapa msti hadiah??
nie pasal hadiah sbb dapat keputusan cemerlang dalam PMR.. Ieyda tak taw nak dapat apa daripada mak ngan ayah Ieyda.. kak Ieyda pown nak bagi hadiah tapi dia tnya Ieyda nak apa.. kalau aku tak de aty perut sah Ieyda dah mintak iPhone 4s ja... tapi Ieyda pikir gak... so Ieyda angkatt bahu ja... tapi kawan Ieyda lak dia mintak telefon baru kat abah dia tengok-tengok abah dia beli Samsung Galaksy kat dia... kadang-kadang Ieyda jeles gak ngan dia... walaupown abah dia garang tapi abah dia bagi apa yang dia nak... tapi Ieyda?? Diaorang semua pakat-pakat sibuk ngan kenduri abg Ieyda... Argh...kenduri!!kenduri!!kenduri!! Ieyda dah nek fed up dh ngan kenduri... sebab??
first sebab nak kenduri Ieyda tak leh g melancong
second sebab kenduri cadangan Ieyda satu pown mak Ieyda tak terima(alasan bodoh)
third sebab nak kenduri Ieyda tak dapat apa untuk kejayaan Ieyda dalam PMR walaupown Ieyda masuk list dalam senarai nama pelajar cemerlang...
dah la Ieyda malas nak taip dah...

p/s: semalam nangis sampai bengkak mata..dalam bilik je la..

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak