Sunday, December 4, 2011

Ceritera Ieyda


hai ols... sori la blog Ieyda dh buruk balik... 2 la gatai tangan sgat... keh3... xpa2... nnty Ieyda mntak tolong kawan Ieyda wt bg cantek balik...Ieyda nie kalu pasal blog mang K.O la bkn Ok.... hehehe... By the way serius Ieyda bosan skrang... demam dh lega tapi kilang pemperosesan mukus kt hidung nie blom bnkrap la....

nk cite nie... semlm Ieyda tngok Tv pastu budak tu kata dia sunyi sangat duduk kat rumah bila mak dgn ayah dia pergi keja... n tak taw larh touching kat mna tiba-tiba air mata Ieyda jatuh setitik demi setitik.. maybe Ieyda pown sama sunyi walaupon mak Ieyda tak keja... Ieyda nk duduk ngan kwn-kwn Ieyda...

Cuti-cuti gini kwn kat muka buku n bloggers nie ja yg jadi kwn Ieyda.... Ieyda nk kluar rumah pown mak Ieyda soal mcm-mcm so Ieyda mls la nk kluar....
kalu kat rumah yg jadi kwn Ieyda cuma Netbook ngan brodbnd nie n kucing-kucing Ieyda...
tapi ada sekor kucing Ieyda tu dia sakit... bila kitaorang lmbat bagi makan ja mesti perut dia masuk angin n last dia akan jalan mcm model...ala-ala 'catwalk' la...
kami bg mkn lmbat pown bkn sbb sja-sja tapi lauk tak dak...

Ieyda tak berani nk bg mkn freskis sbb kucing Ieyda penah mati dsbb kan makan frreskis... tapi Ieyda akan beli jugak tapi Ieyda akan kurangkan larh... n bila perlu ja....

Ni out of topic dh nie....
k larh Ieyda pown lpa Ieyda nk cita pa... by the way sory erk... cerita tunggang terbalik ckit, besa la lama xmasok skolah....

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak