Sunday, December 25, 2011

BerSMS dgn Si Dia


hye ols... wah pagi tadi Ieyda punya la fed up sebab nak kenduri... tngok-tngok malam nie 'Si Dia' antar msj... takyah tulis la noh apa yang kami sembang-sembang... Serius Ieyda tak taw perasan Ieyda nie... dlu Ieyda pernah suka kat dia tapi bila dapat ta banyak pompuan suka kat dia n dia dah da kapel Ieyda nak padamkan perasaan nie... tapi bila boleh padam n kian pudar tetiba ja Ieyda dapat taw 'Si Dia' break off ngan gf dia... So Ieyda nie kan jenis yang suka bersimpati... Walau apa pown Ieyda yang lebih kenal ngan dia selepas ibu n bapa dia sebab Ieyda penah duduk dngan dia nak dekat setaun gak la... bukan kat rumah lah... tapi dalam kelas.. masa tu Ieyda baru form 2...

Now Ieyda nak tukarkan perasaan tu kepada perasaan seorang kawan kepada kawan baik...tak nak lebih-lebih... kalu ada jodoh kawin kalu tak dak jodoh kawan... kan senang....
Ieyda tak nak mengharap sebab Ieyda akan kecewa.... Ieyda nie stai suka tengok orang yang Ieyda sayang bahagia...Ieyda tak bahagia tak pa.... Nie pown Ieyda baru lepas msj ngan dia.. kami stop pown pasal dia dah mngantuk sngat-sngat... mesty korang ingat dia poyo n whatever... sebenarnya dia nie budak baik... sembahyang 5 waktu cukup,dengar cakap mak ngan ayah dia, kalu masa balik skolah dia akan tewus balik umah kcuali kalu ada something like jamuan ke....

dah la lagi banyak Ieyda tulis lagi bnyak rahsia Ieyda korang taw....

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak