Friday, November 4, 2011

BEST....

     Assalamualaikum... pe khabar?? mesti la sihatkan kalu dapat baca blog nie kan2?? ehe.. tadi Dalila mai umah aku pastu kami wt moist chocolate cake... ala2 kt bawah nie larh... tp kek aku elok ag....
                                                            
                                                                

    kalu x kami nak hias ngan icing ngan macam2 lah tp satu hal larh... kami xreti nk buat icing... kalu kami pandai buat icing sah kek kami lagi cantek... ala2 mcm kek kat bawah nie larh...

                                                              

      tapi mang best giler arinie... bayangkan larh dia mai umah aku dari pukul 11 sampai pukul 3.30 baru dia balik.. sampaikan dia xjadi nak p ceramah pa xtaw ngan sepupu dia 2.... pas abeh buat kek kami tengok lak filem flat 3A... smentara nak tunggu kek kami siap... pas ciap ja kami boh topping smpai xnmpak rupa kek pastu kami tabur chocolate rice sampai kami takot nak makan.... tapi mang sedap larh...

     sampai aku pown pening pas makan kek 2... now aku dah xlalu nak makan kek... tengok kek pown aku dah nak termuntah... ok larh guruh pown dah bunyi bek aku tutup sebelom dia mengganas... bsok aku tulis lagi....



                                                                    

✿ Haep Thanks coz sudi singgah sini and baca entry Ieyda ✿

No comments:

Post a Comment

copyright: Hak milik Blog Syahida Razak